Karsten Green

Karsten Green


Karsten Green har længe været en del af det danske mediebillede. Karsten dukkede først op på vores skærme i TV-hittet Comedy Fight Club, hvor han var med i flere sæsoner. I “Zulufonen” hyggesnakkede og improviserede Karsten og de andre værter over folks hverdagsproblemer, og det blev da også hurtigt til endnu en værts tjans for Karsten, da to sæsoner af Ups det er live! blev sendt på TV2 Zulu. Vi har efterfølgende fulgt ham i “Tåber På Eventyr”, hvor han og Michael “Jøden” gennemgik forskellige manddomsprøver, samt i Testkaninerne, som er aktive på TV2 Zulus facebookside.


Karsten Green er en voksen drengerøv, men også en yderst charmerende en af slagsen. Han er ikke bange for at tage chancer – hverken når det kommer til hans stil og performance eller til de emner, han tager fat i. Krydret med en håndfuld mystiske men velplacerede drejninger og knivskarpe observationer, efterlader Karsten altid publikum overraskede og underholdte - ja rent ud sagt færdige af grin. Han er ikke sky for at involvere publikum i sit show, og improviserer sig gerne ind og ud af de værste kniber. Heldigvis har han et særligt talent for at improvisere, og hans spontanitet gør at man er garanteret et unikt arrangement. Ingen ved hvor det ender, og det er det, der gør Karsten til en særlig og fantastisk oplevelse.


Børn og unge er noget, der ligger Karsten meget nært. Hvert år optræder han til børnehjælpsdagen, og nu har han endda selv fået en lille ny derhjemme. Når Karsten optræder på skoler, gymnasier og lignende, tilpasser han altid showet til målgruppen. Et af hans yndlings emner er rejsen til at blive voksen, hvor han blandt andet trækker på de mange oplevelser fra “Tåber på eventyr”. Det giver et utroligt underholdende show med mange tankevækkende morsomme øjeblikke. Lige nu er Karsten ved at skrive på et nyt show, som handler om viden. Nogle ved meget om noget - Karsten ved lidt om hvert, og i showet snakker han om, hvor nyttig og/eller unyttigt det er.


Reference:

”Efter at tømmermændene har lagt sig, vil vi gerne sige mange tak for en super oplevelse i lørdags hvor vi havde fornøjelsen af Karsten Green. Ovenpå din anbefaling levede han fuld ud op til de forventninger som vi havde – og jeg tror ikke der var én som ikke græd af grin. Du må hilse ham og sige tak for en konge aften. Det er bestemt ikke sidste gang at vi vil benytte os af jeres service.” Christian, firmajulefrokost.

Kontakt os på info@skolecomedy.dk