Nikolaj Wulff

Nikolaj Wulff


Nikolaj Wulff er en af de yngste komikere, vi har dansk stand-up, men lad dig ikke nare! Han har allerede masser af erfaring, og selvtiliden er på plads, når han leverer sine jokes. Nikolaj får inspiration fra det, han oplever i hverdagen gennem hans skarpe observationer.

Nikolaj er også kendt fra Facebook og Twitter, hvor han jævnligt spreder smil og latter via hans videoer og opslag.

Nikolaj rammer mange unge mennersker, da han selv er ung og ved, hvad man går og tænker på, og formår at få sine egne oplevelser og følelser ud på en humoristisk og underholdende måde. Men selvom de unge er vilde med ham, så ved han også hvordan han skal ramme latter musklerne på det mere modne publikum. Hvis der sker noget i rummet eller han opsnapper et eller andet, kan man næsten være sikker på at han indrager det i sit show, hvilket gør at man altid er sikker på at få et mere eller mindre tilpasset show, som med garenti lever op til ens forventninger.


Nikolaj er lige nu aktuel med sit nyeste fordrag "God Stil På Internettet", som han har udarbejdet i samarbejde med Midt- og Nordjyllands politikreds.

Du kan læse mere om fordraget her: God Stil På Internettet


Så hvis i kunne tænke jer at få Nikolaj Wulff ud og give en ellers kedelig dag et frisk pust, så er vi klar til at hjælpe jer.

Kontakt os på info@skolecomedy.dk