Tale- & Præsentationsteknik

Tale- og Præsentationsteknik


Igennem hele vores liv bliver vi evalueret, eller sat i en situation, hvor udfaldet enten er godt eller skidt, alt efter hvordan vi præsterer at levere vores budskab, meninger og holdninger. Om end vi så skal til jobsamtale, på date eller til eksamen. Utroligt mange børn, unge og endda selv voksende er ikke klædt ordentligt på til den slags situationer, hvilket bl.a. forårsager at de lader deres nervøsitet og frygt trumfe deres kompetencer.

Frygten for at tale i større forsamlinger er faktisk den hyppigste forbi i verden, men det behøver ikke hverken at være stressfremkaldende eller skræmmende. Det sætter Niels Forsberg fokus på, ved at præsentere en lang række tips og branche tricks, der vil give dig kontrollen over din præsentation, salgs-pitch, jobsamtale eller eksamen.


Det handler foredraget bl.a. om:

Teknikker til hvordan du kontrollerer og styreradrenalinet i situationer, hvor du skal præstere.

- Bevidsthed om flow.

- Kunne forberede en præsentation – AV-teknik og disponering.

- Stemmeføring og vigtigheden deri.

- Hvordan kropssprog understøtter din kommunikation.

- At kunne håndtere uventede situationer og afbrydelser.

- At skabe den ønskede stemning i et rum.

- Hvordan du inddrager publikum i præsentationen, så det går fra envejskommunikation til dialog og oplevelse.


Læs mere om Niels Forsberg her: Niels Forsberg


Reference:

"Det var fedt at få nogle helt lavpraktiske råd til hvordan man selv styrer samtalen og holder roen og overblikket i stressede faglige situationer. Derudover var oplægget om ’adrenalinen er din ven’ virkelig fedt, da det altid er nerverne der gør, at man ikke får formidlet det, man gerne ville have sagt." Stephanie, Kursusdeltager, RUC

Kontakt os på info@skolecomedy.dk