Ny Plan - No Problem

Ny Plan - No Problem

Af Tjelle Vejrup


Danske unge er under hårdt pres. De skal planlægge hele deres liv allerede fra de er 15 år gamle, og konsekvenserne ved at træffe forkerte valg kan virke uoverskuelige. Derfor lider danske unge af stress i en alder, hvor de burde koncentrere sig om at have det sjovt og udvikle sig som mennesker i deres eget tempo.


Men hvordan kan du som 15-årig vide, præcis hvad der vil være bedst for dig resten af dit liv? Hvordan kan du overhovedet vide det som 18-årig? 25-årig? 33-årig?


Tjelle Vejrup har fundet ud af, at det kan man heller ikke, og det er helt okay. Man kan lægge alle de planer man vil, og alligevel kan livet føre dig i alle andre retninger. For Tjelle har voksenlivet næsten udelukkende budt på skudsikre planer for fremtiden, der blev gennemhullet og endte som noget andet – en drøm om at blive journalist der blev afløst af en drøm om at blive komiker, der blev afløst af en drøm om bare at have det bedst tænkelige liv med sin familie – og næsten hver gang er det endt med noget, der var meget bedre, end han egentlig havde forestillet sig!


Tjelles mål er derfor, ved hjælp af sine egne erfaringer, at give rådet videre om, at det hele ikke behøver at gå som planlagt. Vi udvikler os hele tiden, og selv over de 30 kan man stå med en følelse af, at man ikke aner, hvor det hele ender. Men hvis man bare tror på eventyret i det uventede, så er det faktisk mere spændende, end at vide, hvad der skal ske!


Læs mere om Tjelle Vejrup her.