Fra Ingeniør Til Sækkepibe-komiker

FRA INGENIØR TIL SÆKKEPIBEKOMIKER
Af Claus Reiss


Unge i dag står over for tidligt at skulle træffe valg af uddannelse og erhvervsliv, og det kan skabe frustrationer. Derfor tilbyder Claus Reiss et foredrag, der afvæbner de tanker!
Claus fortæller i et humoristisk og indlevende foredrag om hans valg af uddannelse og karriere. Han tager fat i de udfordringer, som de unge har i dag; F.eks.: "Hvilken uddannelse skal jeg vælge?", "Har jeg nu valgt forkert?", "Hvor meget betyder mine karakterer?" og "Behøver jeg overhovedet uddanne mig videre?".


Claus gik fra at have at være uddannet som ingeniør og fået et arbejde som projektleder til at foretage en 180° vending og starte op som selvstændig sækkepibe-komiker - En titel han selv har fundet på, da han er den eneste der findes!


Han fortæller med entusiasme om de tankeprocesser, han var igennem, fra at have ingen anelse om fremtiden til i dag at have levet af at optræde i 14 år til over 1000 arrangementer - lige fra 3 mennesker i en dagligstue til 40.000 på Smukfest.


Foredraget er med til at give de studerende ro i maven omkring fremtiden, samt en bredere forståelse af, hvordan erhvervslivet fungerer. De får også indsigt i fordele og ulemper ved livet som selvstændig.


Book dette foredrag og giv jeres elever ro i sindet og smil på læben når de skal tænke over fremtiden!