Jacob Tingleff

JACOB TINGLEFF


Jacob Tingleff har med mere end 20 års erfaring i brancen vist at han er en af de bedste komikere i Danmark. I hans one-man shows skaber han relationer til publikum, ved at fokusere på det, som de fleste har prøvet at gå og tumle med i deres dagligdag, på en begavet og samtidig underholdende måde, som med garenti vil få alle til at grine og trække på smilebåndet.

Jacob Tingleff er også kendt i brancen for at være ham, man ringer til hvis man sidder fast med udarbejdelsen af noget nyt matriale, så du har sikkert grint af langt flere af Jacobs jokes endend du er klar over. Jacobs matriale og shows henvender sig hovedsagligt til folk på  videregående uddannelsesinstitutioner, da det er der omkring, man begynder at stifte bekendskab med de problemer, som han fokuserer på i sine shows.


Jacob er uddannet manuskriptforfatter og har blandt lavet følgende shows: Ulige Uger, Pyt med Skjorten og Guide til Parforhold. Anmeldere og kollegaer har ikke andet end rosende ord at sige om Jacob. Han leverer altid et velovervejet show som er tilpasset arragementet.


Med andre ord så er Jacob Tingleff et sikkert valg, hvis man vil have underholdning i verdensklasse.