Tjelle Vejrup

TJELLE VEJRUP 


Uanset om publikum er 14 eller 70, er Tjelle den rette komiker for jer. Med over ti års erfaring har han underholdt stort set alle typer publikum til alle typer arrangementer.


Han er en utroligt nærværende komiker, der ser sit publikum i øjnene og inddrager dem, så man føler sig talt med – og ikke til.


Stilen er jysk og tilbagelænet, uden stress, men samtidig i et tempo, hvor opmærksomheden holdes fast, og ingen føler sig efterladt. Med et standup-set, der har stået sin prøve foran både unge, gamle og midt imellem, og et stærkt gen for at improvisere, er man garanteret et personligt show, hvor kinderne gør ondt af at grine og smile.


Hvis du måske føler, du har set Tjelle før, så kan det være i et utal af tv-programmer som ’Versus’ på DR1, ’Rundt På Gulvet’ på TV2 og klassiske programmer som ’Live Fra Bremen’ og ’Bingo Banko’, hvor han for år tilbage fik sit første gennembrud.


Tjelle Vejrup er 33 år, gift og far til to børn, bosat i Østjylland og han er desuden uddannet journalist. Han har optrådt med standup siden 2008, og i 2013 nåede han finalen til DM i Standup.


Showets længde ligger oftest på 25-35 minutter, men det kan reguleres efter aftale, lige som der også kan inddrages målrettet materiale. Tjelle optræder desuden i hele landet.


Refrence:


"Super nærværende underholdning

Tjelle var super underholdning til vore julefrokost, og han var meget imødekommende og nem at kommunikere med, både hvad angår aftaler inden og efter arrangementet. Kan absolut anbefales."

Anmeldt af Jan Krogh Sørensen