Torben Chris

TORBEN CHRIS


Torben Chris er landets mest jyske komiker – og han er ligeså sjov som han er jysk! 

Med 17 års stand-up erfaring og en læreruddannelse bag sig er Torben i stand til at tale til alle slags mennesker og forklare dem det dumme og sjove i (for Torben) ulogiske ting han møder i sin hverdag, krydret med en god blanding af åbent sind og morsomt raseri over dumhed! 


Man kender Torben fra en lang række shows og TV-programmer; f.eks. hans egne ting som “Giver Det Mening? Med Torben Chris”, “Jydelogik”, “Torben Chris’ ABC”, rækken af “Men’s Room” shows med kollegaen Thomas Hartmann, og når han har gæstet ting som “Stand-up.dk”, “Talegaver Til Børn” og “Zulu Kvægræs” – så du skal ikke være i tvivl om, at Torben er en både erfaren og rigtig dygtig komiker, der nok skal få ethvert publikum i gang med at grine! 


Torben er trænet i at få det unge publikum med på vognen og formår at charmere sig ind hos enhver, når han med kække kommentarer og både logiske og overraskende argumenter deler ud af sin tankeprocess og tryllebinder publikum! 


Book Torben Chris for et forfriskende og enormt morsomt show med skarpe observationer på de små ting og vær sikker på at få sat lattermusklerne på prøve!